Intr-o craticioara mixam galbenusurile bine cu zaharul(150 gr) pana ce compozitia devine cremoasa si zaharul s-a topit in totalitate. Adaugam laptele(200 ml) in fir subtire,mixand in continuare.Punem compozitia pe foc mic,amestecand continuu pana incepe sa se ingroasa. Atentie! Nu trebuie sa lasam prea mult compozitia pe foc pt ca se poate taia. Nu o lasati mai mult de 7-8 minute.
Intr-o alta craticioara punem cele 150 gr zahar ramase la caramelizat.Cand a devenit auriu,adaugam restul de lapte(100 ml) si lasam la foc mic pana se topeste zaharul in totalitate,iar siropul se ingroasa putin(4-5 minute).
Racim compozitia de oua si siropul caramel. Adaugam siropul caramel peste compozitia de oua si omogenizam bine. Batem frisca bine si o amestecam cu compozitia de oua si caramel.Punem in caserole si bagam la rece(cel putin 3-4 ore inainte de servire). Ornam cu topping de ciocolata sau...dupa preferinte.