Sambata aveam chef sa fac ceva dulce dar fara sa muncesc mult (ca muncisem deja destul) si fara sa mai coc la cuptor...si iata ce am facut!
Piersicile se scot din compot si se pun pe o sita la scurs ,iar dedesubt puneti un castron mai inalt.
se prepara prafurile de budinca in acelasi timp ,dar in cratite diferite.
acestea se fac conform instructiunilor de pe plic.
intr-o tava nu prea mare sau intr-o caserola(eu am facut intr-o caserola mai mare si una micuta) se pune folie alimentara.
se aseaza un rand de biscuiti(daca folositi biscuiti simpli este bine sa ii insiropati.pentru ca sunt mai tari si e posibil sa nu se inmoaie).
peste biscuiti se toarna budinca de ciocolata.
se taie felii de piersica si se pun peste budinca.
se aseaza iar un strat de biscuiti ,apoi budinca cu gust de frisca si iar felii de piersici.
se pune si ultimul strat de biscuiti peste care se rade niste ciocolata cu lapte.
se lasa sa se racoreasca apoi se da la rece la frigider.
desertul asta se mananca foarte repede pentru ca e bun si racoros.