Mod de preparare blat :
Separam galbenusurile de albusuri , galbenusurile sunt frecate cu un praf de sare , obtinem o compozitie cremoasa in care adaugam 3 linguri de cacao. Separat intr-un bol albusurile sunt batute spuma cu zaharul . Amestecam cele doua compozitii, apoi incorporam faina si praful de copt .Se coace in tava unsa cu margarina(dimensiuni tava 25*35)
Mod de preparare crema:
Intr-o cratita adaugam cele 2 oua , lichiorul, 3 linguri de zahar ,amidonul si pudra de cacao le amestecam bine , apoi adaugam laptele punem la foc mic si amestecam continuu pana obtinem o crema omogena . Lasam crema obtinuta la racit dupa care adaugam untul care a fost frecat cu 3 linguri de zahar.
Mod de preparare sirop:
Caramelizez zaharul peste care adaug apa si coaja de lamaie si las la foc mic pana ce zaharul s-a topit in totalitate
Mod de preparare glazura:
Se rupe ciocolata intr-o cratita , se adauga frisca lichida si se topeste pe foc la bain marie