E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi zmeură.
Tapetăm tava cu hârtie de copt şi tăiem caisele spălate şi şterse în cubuleţe.
Pentru blat, mixăm ouăle întregi cu zahărul până obţinem o cremă, apoi adăugăm esenţa si uleiul şi mixăm pentru câteva minute.
Făina se cerne cu praful de copt.
În compoziţia de oua cu ulei, punem alternativ lapte şi făină şi amestecăm bine.
Se împarte compoziţia în două.
Brânza se mixează cu zahărul, ouăle şi esenţele, apoi se adaugă grişul şi se amestecă bine.
Se încorporează apoi uşor zmeura şi cubuleţele de caise.
Jumătate din aluat se toarnă în tavă, se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade C şi se coace 10 minute (încălzire sus/jos).
Se scoate apoi, se intinde compozitia de branza şi se nivelează frumos, după care deasupra, se toarnă cealaltă jumătate de aluat.
Se mai coace 30 de minute.
Se lasă la răcit, după care se poate pudra cu zahăr vanilat şi porţiona.
Poftă bună!