Mai intai am pregatit toate ingredientele sa le am la indemana. Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile cu zaharul vanilat si uleiul le-am mixat bine, albusurile cu un praf de sare le-am mixat pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea ferma. Am adaugat galbenusurile in bezea, amestecand cu miscari lente de jos in sus, la final am incorporat faina cernuta, amestecand tot cu miscari lente de jos in sus. Am tapetat o tava cu hartie de copt ( 24 /36 cm ) si am turnat compozitia in tava, deasupra am pus caisele taiate in bucati mai mici, coacazele rosii si nuca prajita si taiata grosier. Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, este gata cand incepe sa se rumeneasca frumos si trece testul scobitorii. Am scos tava din cuptor si am lasat sa se raceasca bine apoi am portionat-o. Lins-prelins cu gura-n jos, simplu, pufos si delicios.