Negru, alb și portocaliu
Blatul:
Albușul se amesteca bine pana devine tare (cu sare), și se da la frigider. Gălbenușul și zaharul se bat bine pana devine cremos, pui uleiul in fir subtire. Faina, cacao și praful de copt se amesteca și apoi se pun peste crema de galbenus și amesteci bine, apoi unești cu albușul (se amesteca ușor pana devine o crema densa).
Intr-o tava pui foaie de copt și întinzi compoziția de blat apoi dai la cuptor 35-40 minute la 148grade. Când e gata, lasi blatul la răcit (eu îl pun in congelator pana se răcește).
Crema:
Amesteci bine untul moale cu zaharul, pana devine o crema apoi pui esența de vanilie și brânza și amesteci bine pana Se unesc toate.
După ce s-a răcit blatul, întinzi crema uniform peste blat și lsi sa stea la frigider 2 ore.
Glazura:
Pui 500 ml de suc intr-o crăticioară la fiert, și separat Amesteci budinca cu zaharul și pui peste 300 ml suc sa se formeze o crema. Când sucul din crăticioară începe sa fiarbă ,torni compoziția de budinca Și amesteci încontinuu pana e gata . Lasa glazura la răcit pana in momentul când se poate întinde peste crema de brânza (când pui glazura, trebuie sa curga singura peste toată suprafața cremei).
Apoi Lasa la frigider câteva ore, de preferat peste noapte.
Pofta buna!