Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)

de Catalina L in Prajituri, 31 Iul 2022 | 2513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ricotta
  • 3 ouă
  • 2 linguri de făină de cocos
  • 4 linguri îndulcitor natural eritritol
  • 3 linguri de iaurt Skyr
  • 4 prune roșii
  • 10 picături de stevie de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten):

Bateți ouăle cu îndulcitoriul si picaturile de stevia. 

Adăugați făina de cocos apoi iaurtul si amestecati. 

Incorporați branza ricotta la final. Se amestecă bine și se toarnă într-o formă unsa cu unt (18/25 cm). 

Puneți prunele roșii tăiate felii deasupra și introduceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 45 de minute.

Se lasă să se răcească, se decorează cu îndulcitor pudră. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune,scortisoara si smantana