Desert prajitura cu nuca caramelizata

de RuxyRux in Prajituri, 18 Feb 2012 | 97159 vizualizari

COMENTARII (80)

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:20

antici_gabytza....multumesc

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:21

Multumesc Cris esti o draguta

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:22

Multumesc Motan

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:22

Criss, multumesc draga mea

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:22

Mamaie scumpa,....multumesc

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:23

Multumesc Madi

mena29 1

19.02.2012, 20:26

Ceee bunatateeee!!!!

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:29

Multumesc iubita Mena...mi-era dor de tine

Teo 1

19.02.2012, 21:06

am ajuns asa de tarziu...!raman doar cu povestea!

mirela0911 1

19.02.2012, 21:35

Si prajiturica ta arata grozav de bine si delicioasa!

roxyroxana 1

19.02.2012, 21:37

dementiala

RuxyRux 1

19.02.2012, 21:39

Esti o draguta Teo....multumesc mult mai am inca sa stii

RuxyRux 1

19.02.2012, 21:40

Multumesc Mirela

RuxyRux 1

19.02.2012, 21:40

roxyroxana, multumesc mult

horia 1

20.02.2012, 00:25

ce bine arata!

horia 1

20.02.2012, 00:26

nota 10 cu felicitari!

RuxyRux 1

20.02.2012, 09:12

Multumesc Horia

ionela2682 1

23.02.2012, 20:33

Asta o am si eu in plan..arata de milioane!!

RuxyRux 1

23.02.2012, 21:10

Da e minunata eu cu prajiturica asta mi-am pus poftele in cui de dulciuri pentru multa vreme....

mirela_chicago 1

26.02.2012, 00:19

arata f bine dar faina nu are nevoie aceasta prajitura ptr blat?

RuxyRux 1

26.02.2012, 00:39

Nu Mirela nu are nevoie...e un blat din albusuri si nuca! Atat! Multumesc...

mirela_chicago 1

26.02.2012, 06:05

ok multumesc , eram curioasa ca banuiesc ca iese blatul ca o bezea , cum de lai taiat in 3 parti ??

RuxyRux 1

26.02.2012, 09:47

Nu se taie transversal ca un blat obisnuit ci se taie pe lung in trei bucati mai micute.

ANDREEA 1

29.10.2012, 00:18

BUNA SEARA!Vreau sa te felicit pentru postarea acestei retete si sa te intreb ceva,pentru a face prajitura in varianta-tort,in tava cu diametrul 26 cm ,ar trebui sa dublez sau sa triplez ingredientele?

RuxyRux 1

29.10.2012, 07:56

Buna Andreea, daca ai hotarat sa o prepari in varianta tort te sfatuiesc sa folosesti o forma cu inel dar mai mica, sa ramai la aceste cantitati, sa imparti din ochi in trei compozitia de blat, si sa coci fiecare parte pe o foaie pergament asezata la baza, apoi desigur imparti si crema in 3 si ungi fiecare foaie, sper sa te descurci! Zi frumoasa sa ai!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Glazura rapida pentru orice prajituri