În frigider aveam un rest de unt de arahide de casă. Va recomand sa-l faceti de casa, se pastreaza bine. Dacă doriți il puteti face natur sau dulce ca în această rețetă . Am folosit indulcitor natural in loc de zahar rafinat.
Topiți untul cu untul de arahide - 2 x 30 de secunde la 900 W la cuptorul cu microunde. Se lasă puțin să se răcească și se amestecă cu vanilia și îndulcitorul. Adăugați pe rând ouăle întregi și amestecați. Incorporati apoi pudra de migdale amestecata cu bicarbonatul de sodiu. Adaugati un iaurt natur. Tăiați ciocolata neagră în bucăți mici și încorporați jumătate în compoziție. Se toarnă totul într-o formă pătrată de 23cm x 23cm, tapetată cu hârtie de copt. Decorați cu restul de ciocolată neagră. Coaceți timp de 25 de minute într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C. Se lasă să se răcească și se taie în pătrate. Am decorat cu îndulcitor pudra.