Desert prajitura cu foi si doua creme

de Adele in Prajituri, 16 Apr 2017 | 3290 vizualizari

COMENTARII (28)

Lau 1

16.04.2017, 18:19

mirela0911 1

16.04.2017, 18:21

Ce combinatie buna ai facut!

Adele 1

16.04.2017, 18:23

Lau

Adele 1

16.04.2017, 18:23

Mirela cam da

Constelatialeu 1

16.04.2017, 18:26

Cu alte cuvinte ai combinat-o pe Dia cu Rocsy

Adele 1

16.04.2017, 18:28

Cleme zici reusita combinatia

Andra_Constantinescu 1

16.04.2017, 18:58

Tare buna!

Adele 1

16.04.2017, 18:59

Multumesc Andra

Merisor 1

16.04.2017, 19:28

Bună prăjitura ta!

Adele 1

16.04.2017, 19:29

Multumesc Merisor

MotanLaOale 1

16.04.2017, 19:34

Adele 1

16.04.2017, 19:36

Motan

Valclaudia 1

16.04.2017, 20:00

imi place ce vad aici!

Adele 1

16.04.2017, 20:05

Claudia

Rocsi 1

16.04.2017, 20:08

O super prajitura! Ma bucur ca te-ai inspirat si de la mine!

Rocsi 1

16.04.2017, 20:09

Cleme, eu cu Dia cred ca m-as combina tare bine )))

Adele 1

16.04.2017, 20:18

Rocsi ador retetele tale si cu siguranta merg la sigur

oanapl 1

16.04.2017, 23:01

Arata foarte bine! Sigur e delicioasa!

Adele 1

17.04.2017, 08:09

Multumesc Oana

miki_a 1

17.04.2017, 08:23

Ce bunătate de prăjitură!

Adele 1

17.04.2017, 08:37

Multumesc

Aletta 1

17.04.2017, 09:27

Adele 1

17.04.2017, 10:04

Multumesc

Rahela Velicu 1

17.04.2017, 10:25

kytz 1

17.04.2017, 11:27

Vreau și eu așa deliciu....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta