Pentru inceput separam galbenusurile de albusuri, fiecare in alt castron. Peste albusuri se pune un praf de sare si se bat cu mixerul pana cand spuma se intareste ca la bezea. Se adauga apoi zaharul si se continua mixarea albusurilor. Peste ele se adauga apoi galbenusurile mixand mai departe. Se adauga si bicarbonatul peste care am adaugat putin otet, apoi se pune si plicul de Creme Ole de ciocolata. Compozitia se pune intr-o tava de copt in care se pune hartie de copt si se coace pentru 30 de minute.
Dupa coacere se lasa la racit.
Intre timp pregatim crema astfel:Intr-un bol se pune frisca impreuna cu laptele si cu Creme Ole de vanilie mixand aproximativ 1 minut, apoi inca 2 minute la viteza mai mare pana cand crema devine tare. Aceasta crema o intindem peste blatul copt si racit. apoi pregatim glazura.
Intr-un bol se pun ingredientele pentru glazura si se dau la cuptorul cu microunde pentru 1 minut pana se topeste ciocolata. daca nu este topita dupa un minut cand se si amesteca in ea se mai lasa .
Se invarte pana la omogenizarea ingredientelor si se lasa putin la racit sa se mai domoleasca apoi se toarna peste crema si se intinde cu mare grija.