Blat
Intr-un bol, cernem faina, adaugam zaharul, sarea, coaja de portocala si amestecam, facem o adancitura in mijloc, adaugam untul topit, drojdia dizolvata in putin lapte caldut, galbenusurile batute si incepem sa framantam, adaugand treptat lapte, pana ce rezulta o coca omogena.
Intindem aluatul pe masa infainata si ungem cu cele 3 linguri de untura, impaturim in 3 si lasam sa creasca pana ce isi dubleaza volumul.
Crema
Batem albusurile impreuna cu ouale, adaugam restul de ingrediente, omogenizam si dam la rece pana ce aluatul isi dubleaza volumul.
Intindem aluatul pe masa infainata, intindem branza deasupra, presaram fructele si taiem fasii de aluat de cca 5 cm, aducem peste umplutura, apasam bine.
Ruloul rezultat il asezam in tava tapetata cu hartie de copt, sub forma de spirala.
Procedam la fel pana ce terminam.
Ungem cu oul batut cu zaharul si laptele, radem ciocolata deasupra, lasam 10 minute, dupa care dam la cuptorul incalzit, pana ce se rumeneste frumos.