Desert pasca fara aluat

de Bucataras in , 22 Mar 2018 | 10267 vizualizari

 

Pasca aromata si cremoasa pentru masa de Paste, fara aluat si fara bataie de cap!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 120 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat dr Oetker
  • 800 g branza vaci grasa si scursa
  • 100 g smantana grasa
  • 1 lingurita coaja de lamaie finesse dr Oetker
  • 1 plic finesse vanilie dr Oetker
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 1 plic praf de copt dr Oetker
  • 120 g stafide hidratate
  • Decor:
  • 1 lingura zahar pudra dr Oetker
  • trandafiri décor dr Oetker
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi tripleaza volumul si devin cremoase. Se adauga branza de vaci scursa foarte bine si smantana grasa. Se mixeaza si se omogenizeaza compozitia.

Se adauga coaja de lamaie, vanilia bourbon si zeama de lamaie. Praful de copt se pune peste faina si se adauga cate putin in compozitie, mixand la viteza mica. Se adauga apoi si grisul si se omogenizeaza bine.

La final se adauga stafidele hidratate in apa fierbinte si scurse bine.

Se tapeteaza o tava rotunde de 22 cm cu hartie de copt si se coace pasca la 170 grade C, pentru 1 ora, pana se incheaga bine si se rumeneste usor.

Se lasa sa se raceasca complet, apoi se pudreaza cu zahar dr Oetker si se decoreaza cu trandafiri de napolitana dr oetker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun