Desert Tiramisu

de trifadalia in Dulciuri, 16 Ian 2019 | 2525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • 5 oua
  • 500 gr mascarpone
  • 100 ml lichior de cafea
  • 10 linguri de zahar
  • 100 ml cafea naturala indulcita
  • 50 gr cacao pentru pudrat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

Se separa albusul de galbenus.

Albusurile se bat spuma cu cele 5 linguri de zahar pana devin o spuma tare si ridicand castronul spuma rezista sa stea in castron daca se intoarce invers.

Separat galbenusurile de la oua se freaca cu restul de zahar ( 5 linguri) pana ce consistenta lor se albeste si se ingroase. Se pune si mascarpone si se mai amesteca 2-3 minute. Se adauga  si lichiorul de cafea omogenizandu-se usor dupa care se amesteca cu albusurile batute spuma cu grija de jos in sus, cu o lingura de lemn.

Piscoturile se inmoaie in cafeaua indulcita, dupa care se ia un vas de yena si se pune un rand de piscoturi, unul de crema si tot asa pana la epuizarea lor. Deasupra se mai lasa crema si se pudreaza cu cacao. Se da la rece pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti Urechile lui Aman