O combinatie de arome delicioase! :X
Mai intai se pune nuca intr-o tigaie sa se prajeasca usor. Cand este gata, se trage deoparte.
Intr-un bol se pune apa cu sarea si zaharul. Se amesteca bine pana se dizolva zaharul. Se adauga uleiul, apoi se pune faina amestecata cu cacaua si praful de copt. Se omogenizeaza bine.
Se spala gutuile de puf, se curata de coaja, apoi se taie in cubulete. Se pun peste amestecul din bol impreuna cu nucile. Se adauga si esenta de migdale. Se amesteca pana la incorporare, apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru ca 35-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea.
Se lasa sa se raceasca, se pudreaza, apoi se portioneaza si se serveste.
Pofta buna!
1
Nucile le-am lasat asa cum au fost, daca doriti le puteti taia mai marunt.
2
Se pot adauga si alte arome cum ar fi zahar vanilat, rom, etc.