Prajitura cu mango

de ianculubita in Prajituri, 31 Mar 2013 | 5586 vizualizari

 

O prajitura cu un gust minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza mascarpone
  • 1 cutie cu iaurt
  • 6 linguri zahar
  • 1/2 ceasca frisca
  • 2 fructe de mango
  • 1 pachet de piscoturi
  • 1/4 ceasca rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mango:

Intr-un bol amestecam branza cu iaurt si zahar; in alt bol punem romul si sucul de la 1 mango; pe un platou punem piscoturile inmuiate in acest suc, deasupra crema de branza ,felii subtiri de mango, apoi iar piscoturi, branza si fructe pana se termina totul; ultimul strat fiind de crema, ornam cu felii mari de mango si dam la rece pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

mango fiind un fruct cu un sambure destul de mare, vom avea nevoie de mai multe fructe

2

pentru suc se poate folosi si nectarul din comert

3

in loc de rom se poate folosi un coniac de buna calitate

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mango" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "MIO DELICIA"