Desert la pahar cu crema de iaurt si caise

de vio_dreams in Dulciuri, 27 Sep 2014 | 9061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi de sampanie
  • 200 ml compot de caise
  • 500 ml smantana dulce pentru frisca
  • 500 ml iaurt natural
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr zahar pudra
  • 200 gr gem caise
  • 7-8 caise
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu crema de iaurt si caise:

Mixam smantana pentru frisca cu zaharul pudra pana ce aceasta devine ferma. Cantitatea de zahar poate varia in functie de gustul fiecaruia. Adaugam iaurtul pe care l-am scurs bine in prealabil.

Omogenizam compozitia si adaugam esenta de vanilie.

Insiropam piscoturile in zeama de compot.

Le rupem bucatele mici si asezam cate un strat de piscoturi in fiecare pahar.

Punem crema intr-un pos si adaugam in fiecare pahar cate un strat de crema.

Punem apoi un strat generos de gem de caise.

Adaugam un strat d episcoturi, un strat de crema si la final gem. Decoram cu piscoturi, sferturi de caise si menta.

Dam la frigider desertul inainte de servire pentru cel putin o ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu crema de iaurt si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar