- 3 oua
- un varf de cutit de sare
- 3 linguri zahar
- 3 linguri ulei
- 3 linguri faina
- 1 lingurita coaja de lamaie si portocala
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingura cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Mini tort - pandispan cu cirese:
- Am mixat ouale cu zaharul si putina sare, in jur de 5-6 min, pana s-au facut pufoase, am adaugat uleiul si am amestecat inca 5 min.
- Faina am adaugat-o treptat si am amestecat usor cu o spatula. Cand s-a incorporat, am pus esenta si coaja de lamaie si potocala.
- Am pus putin din compozitie intr-un castron si am amestecat cu cacao.
- Am uns cu ulei o forma de silicon, am pus un rand de cirese, compozitie alba - cirese - compozitie neagra - cirese - compozitie alba.
- Am bagat-o in cuptorul incalzit si am lasat-o in jus de o ora.
- Cand a fost gata, am ornat cu frisca, cirese si fulgi de migdale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tort - pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.