Mini tort - pandispan cu cirese

de -Licurici- in Dulciuri, 26 Iun 2015 | 2451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un varf de cutit de sare
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 1 lingurita coaja de lamaie si portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tort - pandispan cu cirese:

  • Am mixat ouale cu zaharul si putina sare, in jur de 5-6 min, pana s-au facut pufoase, am adaugat uleiul si am amestecat inca 5 min.
  • Faina am adaugat-o treptat si am amestecat usor cu o spatula. Cand s-a incorporat, am pus esenta si coaja de lamaie si potocala.
  • Am pus putin din compozitie intr-un castron si am amestecat cu cacao.
  • Am uns cu ulei o forma de silicon, am pus  un rand de cirese, compozitie alba - cirese - compozitie neagra - cirese - compozitie alba.
  • Am bagat-o in cuptorul incalzit si am lasat-o in jus de o ora.
  • Cand a fost gata, am ornat cu frisca, cirese si fulgi de migdale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tort - pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si piersici