Fursecuri fragede cu ciocolata

de stefy_a in Dulciuri, 9 Noi 2016 | 2400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (pentru circa 40 de fursecuri):
  • - 125 g unt la temperatura camerei
  • - 2 oua
  • -100 ml ulei
  • - 160 g zahar
  • - 1/2 plic praf de copt
  • - 16 linguri cu varf de faina
  • - 8 patratele de ciocolata amaruie
  • - un plic zahar vanilat
  • - o picatura de esenta de lamaie
  • - coaja de la o lamaie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu ciocolata:

- untul se mixeaza cu zaharul, esenta de lamaie si coaja de lamaie

- se adauga cate un ou, pe rand, mixand pana se incorporeaza primul ou, apoi se adauga si al doilea si se mixeaza bine

- se adauga apoi uleiul, zaharul vanilat, praful de copt si faina treptat si se mixeaza pana la omogenizare

- ciocolata se taie bucatele mici si se adauga la final, amestecand cu o lingura pana se incorporeaza in aluat

- se iau cu mana bucatele mici din compozitie, se fac bilute si apoi se aplatizeaza cu ajutorul palmelor

- fursecurile astfel formate, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul, in prealabil incins la 180 de grade, timp de 15 minute

- optional se pot pudra cu zahar pudra

- sunt foarte fragede, si vorba Elenei - daca scapati un fursec pe gresie se face praf! :) asa sunt de fragede...si buneeeeeee.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere cu crema de vanilie si mascarpone