Desert inghetata de mango cu toping de capsuni

de dantes in Dulciuri, 31 Mai 2019 | 1866 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 400 g mango
  • 300 g iaurt grecesc
  • 50 g zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • Pentru toping:
  • 400 g capsuni
  • 50 g zahar
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de mango cu toping de capsuni:

Mango il curatam si il taiem in bucati mici pe care le amestecam cu zahar si zeama de lamaie si il lasam aproximativ 15 minute la macerat amestecand din cand in cand. Aceasta compozitie o punem intr-un blender si o amestecam pana obtinem un piure, apoi adaugam iaurtul si amestecam pana se omogenizeaza bine.Transferati compozitia in caserole sau in forme pentru inghetata si o lasam la congelator cel putin 8 ore.

Pentru toping am curatat si pasat capsunile dupa care impreuna cu zaharul le fierbeti pe foc mic, amestecand incontinu pana se dizolva tot zaharul si le lasati la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de mango cu toping de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de capsuni servita cu jeleu de capsuni