Acesta combinatie iti gadila simturile olfactive si ta face sa te simti minunat:)
Se curata agudele de codita, in timp ce se clatesc usor sub jetul de apa si se pun intr-o strecuratoare pentru cateva minute, dupa care se adauga zaharul si se pun la frigider peste noapte. A doua zi, se mixeaza agudele, se adauga smantana si laptele si se mixeaza la viteza potrivita circa 10-15 minute, dupa care se pune intr-un bol si se da la congelator pentru circa 7-8 ore. Se poate amesteca in compozitie din cand in cand, eu nu am avut timp, deci nu am amestecat si a iesit excelenta. Normal ca dupa 24 de ore ea se intareste, deoarece inghetata se pastreaza la o temperatura mult mai ridicata decat cea a congelatorului meu, insa daca se lasa pe masa cateva minute se poate servi fara nici o problema, nu isi schimba gustul si este absolut delicioasa.
Se taie pepenele, se inlatura semintele si cu o lingura se iau bucati de pepene si se pun la mixat, se adauga mierea de albine si se mixeaza pana cand pepenele devine o pasta. Se adauga laptele dulce, smantana si se mixeaza pret de 15 minute, la viteza de maxim trei, dupa care se pune intr-un bol si se amesteca cu 100 gr ciocolata data prin razatoarea mare, apoi se baga la congelator pentru circa 7-8 ore.
Se servesc impreuna cele doua inghetate, ornate cu o bucatica de ciocolata.
Sa aveti pofta, dragilor si sa va racoriti oricand doriti!
1
natural
2
inghetata
3
vara