Desert pasca cu ciocolata si fructe tropicale

de katty in Dulciuri, 9 Apr 2018 | 4140 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 700 gr branza
  • 300 gr smantana2
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 1 lingura rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 compot fructe tropicale
  • zahar pudra si bomboane in forma de oua ptr decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca cu ciocolata si fructe tropicale:

Scurgem branza bine si o mixam impreuna cu zaharul, galbenusurile, romul, zaharul vanilat. Adaugam  praful de budinca, omogenizam. Batem albusurile cu un praf de sare si le adaugam la compozitie. Amestecam usor si turnam compozitia intr-o forma de tort cu inel, tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra fructele din compot bine scurse si le impingem usor cu dosul unei linguri.

Dam forma la cuptor, la foc mediu, pana este gata (marginile incep sa rumeneasca)
Scoatem pasca si o lasam sa se raceasca.
Inainte de o felia, cernem deasupra zahar pudra si ornam cu bombonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca cu ciocolata si fructe tropicale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de mascarpone si fructe de padure (sans gluten, low carb)