Desert gogosi cu mere si iaurt

de cristinutanicolita in Dulciuri, 5 Noi 2020 | 5290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 1 cana de iaurt
  • 3 lng zahar pudra
  • 1 esenta de vanilie
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • Faina cât cuprinde
  • Zahar pudra
  • Sos de ciocolata
  • Ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu mere si iaurt:

Intr-un castron se bat ouăle cu un praf de sare. 

Merele se curata, se spala și se dau pe răzătoare.

Se adaugă pe rand, zaharul, iaurtul, merele, esenta, bicarbonatul stins cu zeama de lămâie și faina cât sa iasă o compoziție mai groasă decât cea de chec și se omogenizează bine. 

Se pune uleiul la incins. 

Cu ajutorul unei linguri se ia din compoziție și se formează gogoșile care se pun la prăjit în ulei. Se rumenesc frumos pe ambele părți. 

Se scot pe servetele de hârtie pt a absori surplusul de ulei. 

Se servesc cu zahar pudra sau sos de ciocolata. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu mere si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti glazurati