Desert gogosi cu banane si iaurt

de cristinutanicolita in Dulciuri, 16 Aug 2019 | 6590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane
  • 4 oua
  • 800 g iaurt ( de casa)
  • 4 lg zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 600 g faina
  • Ulei pentru prăjit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu banane si iaurt:

 

Pasam bananele cu furculita.
Adaugam oul, zaharul și apoi omogenizam. Adaugam iaurtul și făina și amestecam. Aluatul trebuie sa nu curga, sa fie mai gros, daca este necesar, mai adaugam făina.
Luam cu o lingura din aluatul de gogoși si punem la prajit in baie de ulei incins.
Gogosile din banane sunt gata cand devin aurii.

Le servim cu zahar pudra presarat pe deasupra sau fara ( noi am preferat fara) !

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu banane si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura Petre Roman cu crema de vanilie si caramel