Desert fursecuri inimoase

de Constelatialeu in Dulciuri, 15 Feb 2018 | 3135 vizualizari

 

M-am pricopsit cu o raceala de poveste si trag de mine sa stau pe linia de plutire....cum imi plac provocarile si nu le rezist, am zis sa fac si eu ceva inimos, mai ales ca aveam ramasa niste crema de la priconuci si era musai sa o folosesc....nu sunt ele prea frumoase, ca nici starea mea nu-i una prea fresh, dar garantez ca-s delicioase......''Retete cu dragoste''

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g untura de osanza ( sau unt )
  • 150 g smantana grasa 30% grasime
  • 100 g zahar
  • 1 pliculet amoniac
  • un praf de sare
  • cca 450 g faina + pentru infainat
  • Crema
  • 100 g unt cu 80 % grasime la temperatura camerei
  • 100 g lapte condensat dellate cu cacao
  • Decor
  • ciocolata topita
Portii: 45
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri inimoase:

Intr-un castron punem smantana, untura, zaharul, sarea si cele doua oua, mixam bine, apoi adaugam amoniacul stins cu otet, omogenizam. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat nelipicios, infainam blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa si decupam cu o forma inimioare, le asezam in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, cca 20 min. Se scot si se lasa sa se raceasca, apoi se lipesc doua cate doua cu crema.

Crema. Untul la temperatura camerei se amesteca cu laptele condesant cu cacao.

Asezam fursecurile lipite cu crema pe un platou si le glazuram cu ciocolata topita si inimioare de la Dr.Oetker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri inimoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere