Desert fursecuri fragede cu mere

de lucy2002 in Dulciuri, 18 Noi 2019 | 4026 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida, ies niste fursecuri aromate  si fragede de se topesc in gura.  M-am inspirat de la AdyGio Kitchen si ii multumesc pentru reteta.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 125 gr unt la temperatura camerei
  • 125 gr zahar
  • 2 oua
  • 20 ml ulei
  • un plic praf de copt
  • 2 lingurita de esenta de vanilie
  • 2-3 mere potrivite taiate cubulete
  • 1\2 lingurita de scortisoara
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri fragede cu mere:

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine crema. Adaugam praful de sare si incorporam pe raind cate un ou mixand in continuare. Adaugam uleiul si esenta de vanilie mai mixam 30 secunde. Faina se amesteca cu praful de copt. Adaugam faina in ploaie si amestecam pana o incorporam toata. Compozitia este gata.

Merele spalate si taiate cubulete le prasaram cu scortisoara si le adaugam in compozitie si amestecam totul.

Cu ajutorul lingurei de inghetata portionam aluatul si formam fursecurile, asezandu-le in tava cu hartie de copt.

Tava o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 30-25 minute sau pana se rumenesc deasupra. Dupa ce se scot din cuptor, se lasa sa se racoreasca si se pudreaza cu zahar vanilat.

 

TIPS-URI

1

daca doriti puteti sa curatati merele de coaja, eu am avut mere din livada noastra si nu au fost stropite

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri fragede cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piscoturi de sampanie