Desert fursecuri din banane si tarate de ovaz

de Valclaudia in Dulciuri, 5 Mai 2018 | 5156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 banane foarte coapte
  • 6 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura fulgi din nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri din banane si tarate de ovaz:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Curatam bananele de coaja, apoi le zdrobim cu furculita intr-un castron.

Adaugam taratele de ovaz, amestecam pana obtinem un amestec omogen.

Tapetam tava cu hartie de copt, apoi formam cu lingurita gramajoare din amestecul de banana si tarate.

Presaram fulgi din nuca de cocos; dam apoi tava la cuptor pana se rumenesc fursecurile usor cu capata culoare imbietoare, aurie. (Eu am folosit functia de coacere cu ventilatie)

Scoatem tava din cuptor, lasam la racorit fursecurile, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri din banane si tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti mentolati, cu crema de fructe