Desert fursecuri din banane si tarate de ovaz

de Valclaudia in Dulciuri, 5 Mai 2018 | 4688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 banane foarte coapte
  • 6 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura fulgi din nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri din banane si tarate de ovaz:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Curatam bananele de coaja, apoi le zdrobim cu furculita intr-un castron.

Adaugam taratele de ovaz, amestecam pana obtinem un amestec omogen.

Tapetam tava cu hartie de copt, apoi formam cu lingurita gramajoare din amestecul de banana si tarate.

Presaram fulgi din nuca de cocos; dam apoi tava la cuptor pana se rumenesc fursecurile usor cu capata culoare imbietoare, aurie. (Eu am folosit functia de coacere cu ventilatie)

Scoatem tava din cuptor, lasam la racorit fursecurile, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri din banane si tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sekerpare - fursecuri insiropate