Chifle pufoase cu branza

de ana in Dulciuri, 27 Iun 2010 | 6623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Chifle
  • 500 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 50 ml smantana
  • 1 ou
  • 10 gr drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri zahar
  • 30 ml ulei
  • Umplutura
  • 200 gr branza sarata uscata
  • 3 linguri de smantana
  • Pentru uns
  • 2 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle pufoase cu branza:

Aluatul:dizolvam drojdia in lapte caldut si o incorporam in faina apoi adaugam celelalte ingrediente,uleiul la sfarsit.Framantam cam 5 minute

o lasam la dospit 30 minute apoi acoperim vasul cu o folie alimentara si coca obtinuta o tinem peste noapte la frigider.

Razuim branza si o amestecam cu smantana.

Rupem din coca portiuni mici (depinde ce dimensiuni doriti)le intindem bine cu mana pentru a forma un cerc ,punem cate 1 lingurita de branza in mijloc si strangem marginile spre mijloc.Le asezam in tava unsa cu ulei cu marginile stranse, in jos.

Le lasam iar la dospit cca 30 de minute le ungem cu smantana si le coacem la foc mic pe treapta de sus a cuptorului.

Sunt excelente la micul dejun ,la o cafea sau un pahar de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle pufoase cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

27.06.2010, 21:17

Super chifle! mai ales ca sunt facute in casa Cred ca a mirosit tare bine in bucatarie

Miha 1

27.06.2010, 23:38

ana 1

28.06.2010, 08:01

Nadina @Julie intr-adevara miroseau foarte bine @Miha

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert baigli cu branza dulce