Desert fursecuri cu rom si ciocolata

de katty in Dulciuri, 12 Sep 2017 | 3034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 gr unt
  • 300 gr zahar
  • 2 oua mari
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 375 gr faina+pentru blat
  • 60 gr cacao
  • 1 lingura rom
  • ciocolata alba si neagra pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu rom si ciocolata:

 Mixam untul cu zaharul, adaugam pe rand ouale, apoi adaugam romul si faina amestecata cu cacao si praful de copt. Lasam aluatul la rec 1/2 de ora, apoi il intindem pe un blat de lemn cu ajutorul unui sucitor (grosimea trebuie sa fie cam 0,5 cm). Taiem aluatul in forma de pesti.

Asezam pestii  pe hartie de copt intr-o tava. Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana incep sa se rumeneasca usor. Lasam fursecurile sa se raceasca. Glazuram fursecurile cu ciocolata topita la bain- marie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu rom si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Colacei dulci