Printre picaturi de tot felul am pus si de un desert, unul destul de rapid cu ce am avut ...un pic din aia, ailalta si cealalta si binenteles niste zmeura si coacaze proaspat culese dupa o ploaie racoritoare......
Se prepara rapid, mai mult sta la frigider. E asa bine cand ai la indemana fructe culese direct din gradina dupa ce ai avut grija de ele toata primavara....gata cu vorba sa trecem la scris.....
Ouale cu zaharul se bat pe baie de aburi pana incep sa-si dubleze volumul. Gelatina o hidratam cu apa rece, apoi o adaugam in crema de oua si omogenizam. Adaugam si gemul de caise. Separat mixam bine frisca lichida cu smantana dulce pana obtinem o frisca ferma, apoi adaugam crema de oua.
Asamblare : Am folosit o forma de aluminiu pe care am imbracat-o in folie alimentara, am pus compozitia obtinuta in forma, deasupra am asezat piscoturile pe care le-am inmuiat in nectar de piersici. Am dat forma la frigider cca 3-4 ore, apoi am scos-o din frigider si am rasturnat-o pe un platou. Am topit ciocolata si am turnat peste prajitura, am decorat cu zmeura si coacaze rosii. Gata si desertul.