Un desert special pentru cei mici!
La multi ani tuturor copiilor!
Pentru aluat:
Mixam ouale cu putina sare si zahar pana isi dubleaza volumul, adaugam vanilia, laptele si uleiul, omogenizam, iar la final faina cu praful de copt. Compozitia rezultata o turnam in forme de briose ( tapetate cu hartinute sau forme de silicon) si dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 30 minute. Cand sunt gata le lasam sa se raceasca.
Pentru ganache:
Topim pe baie de aburi ciocolata kinder impreuna cu frisca lichida pana observam ca ramane doar napolitana, nu o lasam prea mult sa nu se taie. Dupa ce s-a topit ciocolata o blendam cu un mixer vertical sau la blender cum am facut eu, vom obtine o pasta groasa. Mixam smanatana pentru frisca pana devine ferma apoi o amestecam cu pasta de ciocolata.
Crema rezultata o trecem prin sita pentru o scapa de bucatelele de napolitana ramasa si dam ciocolata (care este fina) la frigider pentru 1 ora. Dupa ce crema s-a intarit o mixam pentru aproximativ 1 minut, (sa nu exageram), pana devine pufoasa. Punem ganach-ul intr-un pos si ornam cupcakes-urile, apoi le decoram cu bombonele colorate!