Desert cuburi din biscuiti

de ralu_ca in Prajituri, 10 Noi 2013 | 23246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti
  • 3 oua
  • 100 g unt sau margarina
  • 4 linguri cacao
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta rom
  • 300 ml lapte
  • 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cuburi din biscuiti:

Intr-un vas am pus galbenusurile in care am adaugat untul, cacaua, zaharul si zaharul vanilat. Am mixat aceaste ingrediente. Albusurile le-am batut spuma si dupa ce am rupt biscuitii in bucati mici, i-am amestecat. Acest amestec se omogenizeaza cu compozitia de galbenusuri la care adaugam laptele si esenta de rom.

Intr-o tava am asezat la baza (dupa ce am uns putin tava cu unt ) un rand de biscuiti, apoi compozitia, iar deasupra alt rand de biscuiti. Am dat la rece.

Se taie cu un cutit ascutit dupa ce l-am tinut cateva secunde sub jet de apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cuburi din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti