Desert cu cannelloni şi brânza de vaci

de diaconta in Dulciuri, 30 Noi 2013 | 7433 vizualizari

COMENTARII (29)

Constelatialeu 1

30.11.2013, 21:48

Cam bune draga mea,dar prea acre ca sunt departe.....

Valclaudia 1

30.11.2013, 21:49

ioooooooi,ce bunatate!

diaconta 1

30.11.2013, 21:49

Cleme,da' am pus reteta ,asa ca poti sa faci

Mihaela11_jo 1

30.11.2013, 21:50

Buneeeeeeeeeeeeeeeee!

Constelatialeu 1

30.11.2013, 21:54

Da nu pot sa fac si pauza?

diaconta 1

30.11.2013, 21:56

Cleme,poti )) ba chiar si eu ar trebui sa fac
Intotdeauna la sarbatori sunt ghiftuita si nu mi-e pofta de nimic

xana 1

30.11.2013, 21:57

Panacris 1

30.11.2013, 21:57

Am făcut și eu, dar fără creasta de bezea Interesant și de probat!

Alexandra Elena 1

30.11.2013, 21:59

Bucataras Medi 1

30.11.2013, 22:00

minunat desertul tau.

Rocsi 1

30.11.2013, 22:05

Un adevarat deliciu

Ina 1

30.11.2013, 22:09

un fel de Ana Lugojana

diaconta 1

30.11.2013, 22:10

Ina,cam asa ceva

MIUTA 1

30.11.2013, 22:24

Am pus reteta la favorite,arata foarte bine!

MonaMimi 1

30.11.2013, 22:39

wow ce bine arata

Geanina87 1

30.11.2013, 22:42

delicios desertul tau

Krystyan Trendy 1

30.11.2013, 23:26

ce bunatate !

MotanLaOale 1

30.11.2013, 23:57

bun bun

Merisor 1

01.12.2013, 08:19

Cred ca e tare bun desertul tau!

Anett 1

01.12.2013, 09:37

laura_n 1

01.12.2013, 11:36

imi place la nebunie desertul!

Bya Ralu 1

01.12.2013, 12:41

bun tare

gaby_duceag 1

01.12.2013, 12:54

foarte foarte bun!!!

diaconta 1

01.12.2013, 13:04

Gaby,stiu ca l-ai facut si tu

diaconta 1

01.12.2013, 13:04

Multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparat

ieri la 10:10

Paine de casa - Cea mai simpla reteta

pe 18.09 la 18:14

Chifle de casă - Rețeta cu frământare redusă

pe 18.09 la 10:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema de gris cu lamaie (de post)