Desert crema Mojito cu ricotta

de Catalina L in Dulciuri, 14 Aug 2017 | 2220 vizualizari

 

O crema mousse delicata si eleganta. O veritabila pauza tropicala servita intr-un pahar sau cupa, o explozie racoritoare si mentolata.
Pentru a face acest desert m-am inspirat de la aceasta reteta canadiana-aici si am profitat de ocazie pentru a face un Mojito :) Noroc!
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/05/crema-mojito-cu-ricotta.html

 

INGREDIENTE

  • 25 cl de smantana lichida
  • 75 g de zahar
  • 250 g de ricotta
  • 2 linguri coaja de limetă (lamaie verde)
  • 1 mana buna de foi de menta
  • sucul de la 2 limete
  • 2 linguri de rom
  • foi de menta si coaja de limeta pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert crema Mojito cu ricotta:

In bolul robotului, incepeti sa bateti smanatana, adaugand zaharul treptat.

Adaugati ricotta, coaja rasa de limetă, menta tocata marunt si continuati sa bateti.

Varsati sucul de limetă, rom-ul si bateti inca cateva minute pana obtineti o crema care se tine bine.

Puneti crema in pahare sau castronele de prezentare si dati la rece cel putin 2 ore.

Decorati inainte de servire cu un pic de menta si cu coaja rasa de limetă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert crema Mojito cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec simplu