Nucile se prajesc intr-o tigaie fara ulei cateva minute, pana devin aurii. In ultimele 30 de secunde se adauga si fulgii de cocos. Se transfera intr-un mojar si se sfarama usor.
Ananasul se taie in cuburi nu foarte mari si se adauga intr-o tigaie la foc mediu. Se gatesc 5-10 minute pana devin usor brune, amestecand frecvent.
Intre timp, se sfarama pastaile de cardamom si se adauga semintele in vasul unui blender impreuna cu faina, laptele, oul, vanilia, scortisoara si putina sare. Se amesteca pana se obtine o compozitie omogena.
Se unge o tigaie cu putin ulei. Se incalzeste la foc mediu, apoi se adauga indeajuns de multa compozitie astfel incat toata baza tigaii sa fie acoperita. Se gatesc clatitele pana devin aurii pe ambele parti.
Se rup in bucati si se asaza pe un platou in straturi impreuna cu ananasul caramelizat, iaurtul si mixul de nuci caju si cocos. La final, se presara cu coaja de lime si se stropesc cu miere.