Desert ciocolata de casa sanatoasa

de robert_b in Dulciuri, 31 Iul 2017 | 2858 vizualizari

 

Această ciocolată este delicioasă şi foarte sănătoasă ;) vă invit s-o faceţi şi voi, întrucât este simplu de pregătit şi gustul pe măsură. 

 

INGREDIENTE

  • 6 lg ulei de cocos (în stare lichidă)
  • 6 lg cacao neagră neîndulcită
  • 3 lg miere
  • 1 lg esenţă de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert ciocolata de casa sanatoasa:

Toate ingredientele se amestecă într-un bol.

După ce amestecul rezultat este omogen, se toarnă în forme de silicon.

Se introduc formele la frigider pana ce ciocolata se întăreşte. (2-3 ore)

Se scot din forme şi se servesc. Sunt foarte gustoase!

Poftă Bună!

TIPS-URI

1

puteţi pune mai multă miere, după gust.

2

puteţi pune ce esenţă doriţi

3

puteţi adăuga fructe confiate sau coajă de portocală/lămâie în ciocolată

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert ciocolata de casa sanatoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lau 1

31.07.2017, 20:22

Rocsi 1

31.07.2017, 21:49

Cred ca a iesit foarte buna!

dantes 1

02.08.2017, 12:38

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Tavalita"