''Picnicul Bucatarasilor''........pentru ca am facut dulceata de cirese si au fost foarte zemoase mi-a ramas destul de mult sirop si atunci mi-a venit ideea sa fac ciocolata de casa cu sirop de cirese si dulceata de cirese.
Mai intai luam un castron incapator in care punem laptele praf, alunele si dulceata si amestecam. Intr-o craticioara cu fundul dublu se pune siropul de cirese si cacao, se omogenizeaza si se pune pe foc la fiert, sa dea in 2-3 clocote,,amestecam continuu. Tragem de pe foc cratita si adugam margarina taiata cubulete, amestecam pana se topeste bine margarina, apoi adaugam amestecul peste laptele praf. Omogenizam totul . Eu am luat o tava si am pus folie alimentara, am asezat prima foaie de napolitana ( am mai taiat un pic din foaie sa intre perfect in tava) am intins un strat de ciocolata, am asezat a doua foaie de napolitana si am presat usurel, apoi am intins alt strat de ciocolata si am pus deasupra foaie de napolitana, am infasurat bine in folie alimentara, trecand si sub tava sa stea strans, am asezat niste greutati peste tava si am pus tava in frigider sa se intareasca.Pentru ca mi-a mai ramas ciocolata am impartit in doua inca o foaie de napolitana si am pus restul de ciocolata intre cele doua foi, am impaturit in folie alimentara si am dat la frigider. Dupa ce s-a intarit am portionat in bucatele mai mici.