Papanasi

de mihasara in Dulciuri, 27 Mar 2013 | 4304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g branza de vaci grasa
  • 2 oua
  • un varf de cutit de sare
  • un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie
  • faina unde va in jur de 15 linguri
  • un pliculet de zahar vanilat.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi:

Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca energic cu o lingura de lemn pana compozitia nu se mai "lipeste de maini".

Formam bile mari si mici iar pe cele mari le impungerm cu degetul  si rotim pana obtinem o gaura potrivita.

Punem ulei la incins, folosim ulei cat sa fie acoperiti papanasii.

Ii punem in uleiul incins si ii scoatem cand se ridica la suprafata.

Ii scoatem pe o farfurie pe care punem mai multe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.

Ii servim imbracati in smantana si dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]