La multi ani Bucataras!
Mod de preparare pentru blat:
-Se sfaramiteaza biscuitii pe masa de lucru cu sucitorul.
-Se topeste untul la bain marie,se pun ambele ingrediente intr-un vas si se amesteca cu paleta dupa care se toarna compozitia intr-o tava cu fund detasabil,se preseaza bine cu paleta,apoi se pune tava la frigider pana la pregatirea cremei.
Mod de preparare pentru crema:
-Se pune la robot smantana,zaharul si se mixeaza la viteza mare pana se obtine frisca.
-Se pune gelatina in apa si cana in care a fost pusa se pune la bain marie pana la topirea completa.
-Intr-un vas se pune crema mascarpone,esenta,gelatina topita,coaja de lamaie rasa prin razatoarea mica si se omogenizeaza bine compozitia.
-Se pune crema de branza peste frisca si se amesteca usor cu paleta pana la incorporare.
-Se scoate tava din frigider si se toarna crema peste blat,apoi se pune iarasi la frigider.
Mod de preparare pentru topping:
Se pune sucul de visine intr-o cana si cana se pune la bain marie pana la topire completa,apoi se adauga fructele de padure care erau tinute in caserole in amestec cu zahar,se amesteca usor pana la topirea zaharului.
-Se scoate tava din frigider,se toarna toppingul peste crema si se da tava la frigider pentru circa 6-7 ore,dupa care se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
1
aniversare,
2
dulciuri