Desert chec fara zahar adaugat, cu nuci, ovaz si merisoare

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 6 Mai 2018 | 4035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 grame ovaz
  • 345 grame piure de mere cu bucati, fara zahar adaugat (eu l-am cumparat gata preparat)
  • 1 linguri praf de copt
  • 1 lingura pudra de scortisoara
  • sare
  • 115 grame nuci neprajite si nesarate (eu am folosit migdale, alune de padure, macadamia, nuci)
  • 100 grame merisoare uscate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec fara zahar adaugat, cu nuci, ovaz si merisoare:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se tapeteaza o forma mica de chec cu hartie de copt. 

Se bat ouale ca pentru omleta, apoi se amesteca cu ovazul, praful de copt, scortisoara si sare. Se amesteca bine. 

Se toaca nucile nu foarte marunt si se adauga peste compozitia obtinuta anterior, impreuna cu meriosarele. Se amesteca pentru omogenizare. 

Se transfera in forma de chec si se coace 45 de minute in mijlocul cuptorului. Se lasa la racit complet, inainte de a fi indepartat din forma. Se taie felii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec fara zahar adaugat, cu nuci, ovaz si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (11)

miki_a 1

07.05.2018, 17:06

Foarte bun și sănătos!

Rocsi 1

07.05.2018, 20:21

Cred ca este o bunatate acest chec!

oanapl 1

19.05.2018, 23:22

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de portocale si mure - reteta nr. 200