Desert budinca de paine cu fructe

de Lau in Dulciuri, 3 Apr 2020 | 1757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paine taiata felii
  • 200 g zahar
  • 400 ml lapte
  • 5 oua
  • 200 g iaurt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 30 g unt
  • fructe (eu am avut mure,zmeura si capsuni)
  • 2 linguri zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de paine cu fructe:

 Intr-un bol batem laptel cu zaharul, zaharul vanilat, esenta, iaurtul, un praf de sare.

Se unge o tava cu unt, adaugam un strat de felii de paine. Adaugam1/2 din compozitie de oua, lasam 5 min sa absorba lichidul.

Intre timp aprindem cuptorul la 180 grade C.

Adaugam fructe dupa gust (sau putem adauga fructe uscate), restul de amesteca de oua, untul ramas taiat si presaram zahar brun.

Dam la cuptorul incalzit pana ce este rumenita frumos cca 45-50 min.

Se lasa sa se raceasca dupa care o servim cu zahar pudra sau miere de albine si fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de paine cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete de toamna cu struguri si zmeura