Dau si cafeaua ;) Buna dimineata! :)
Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
Asezam in tava de briose hartiutele.
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu praful de sare.
Peste galbenusuri, punem zaharul si cel vanilat, esenta de zmeura, mixam pana se albesc galbenusurile, apoi adaugam uleiul, pe rand, lingura dupa lingura si mixam.
Adaugam si apa minerala, fructele confiate, iar la final incorporam alternativ faina si albusurile batute spuma.
Omogenizam usor cu o lingura de lemn sa nu se lase compozitia.
Umplem formele de briose cu aceasta compozitie la 3/4 din capacitate, asezam apoi banuti de ciocolata alba si neagra peste compozitie si dam tava la cuptor pentru 30 minute.
Facem testul cu scobitoarea, scoatem tava din cuptor, apoi briosele pe un gratar, le lasam la racit si la final, le dichisim cu putin sclipici alimentar.
Pofta buna!