La o cafea cu prietenele, merg de minune.
Umplutura
Preparam aluatul. Untul il frecam cu zaharul. Adaugam oul si galbenusul, amestecam.
Adaugam si nutella.La sfarsit, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Framantam repede pana obtinem un aluat omogen.
Punem la frigider, invelit in folie, cam 30 minute.
Preparam umplutura.
Intr-un castronel, punem mascarpone si cu o furculita il inmuiem un pic. Adaugam zaharul si albusul de ou. La sfarsit, adaugam si cocos. Punem la frigider pentru 15 minute.
Luam aluatul din frigider si-l intindem. Decupam cu o forma rotunda de 5 cm diametrul.
Pe fiecare cerc punem un pic de umplutura si inchidem, unind marginile.
Ii asezam pe placa de la cuptor acoperita cu foaie de copt.
Coacem la 180° cam 15/17 minute.