Am pornit de la niste chec cu cacao ramas nemancat si niste coji sfaramate de piersicute si doar nu era sa le arunc, le-am transformat in zambete colorate. Stiti ca atunci cand copii primesc ceva ce le este pe plac zambesc colorat, de aici si denumirea bomboanelor, ca sunt niste bomboane facute-n casa, de casa......Zambiti colorat si nu uitati sa scoateti copilul din voi de cate ori sunteti tristi....
In bolul robotului de bucatarie am faramitat checul si cojile de piersicute, am adaugat bananele, gemul de capsuni si nuca macinata, am mixat la vitez mare pana am obtinut o compozitie omogena. Am pus compozitia intr-un castron si am dat-o la frigider 1 ora, apoi am scos-o si am format bomboane, mi-au iesit 37 de bucati. Am dat bomboanele la congelator cca 30 min.
Am taiat ciocolata marunt si am pus-o intr-un castron pe baie de aburi sa se topeasca, am diluat-o cu ulei ( aici n-am cantitati exacte, ca nu le-am masurat). Pe o tava am intins hartie de copt, am scos bomboanele din congelator le-am trecut prin ciocolata topita apoi am presarat bombonele colorate, le-am lasat sa se usuce bine, apoi le-am daruit cu drag...Copii chiar au avut fete zambitoare si colorate.....