Desert biscuiti cu banana

de Rahela Velicu in Dulciuri, 19 Sep 2017 | 2153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 banana
  • 1 ou
  • 75 g unt
  • 4 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • merisoare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu banana:

  

  Mixam untul moale cu zaharul si oul. Adaugam banana pasata cu furculita. Adaugam si faina si praful de copt si amestecam cu o lingura.

 Punem cu lingurita compozitie din loc in loc, lasand putin spatiu intre biscuiti. Punem deasupra merisoare.

 Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 10- max. 12 min. Cand incep sa se rumeneasca usor pe margini, ii scoatem ca ei se mai intaresc cand se racesc.

TIPS-URI

1

Puteti sa-i pudrati cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu banana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu urda, zmeura si caise