Tot din categoria albusuri, ce facem cu ele, niste bezele lipite-ntre ele cu ciocolata neagra. Bezelele sunt dulci, ciocolata neagra e amara, dulcele cu amarul se atrag ca un magnet.
Albusurile cu praful de sare le mixam foarte bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea foarte tare, adaugam un pic de colorant verde, omogenizam si gata bezeaua de pus in posh.
Tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt si cu ajutorul posh-ului formam bezele.
Setam cuptorul electric pe functia cu ventilatie , incalzim cuptorul la 150 grade C, bagam tava la cuptor si reducem temperatura la 110 grade C. Lasam bezelele sa se usuce-n liniste cca 2 ore. Apoi le scoatem din cuptor, le lasam sa se odihneasca cca 30 min, topim ciocolata pe baie de abur si le ungem cu ciocolata topita bezelele si le unim doua cate doua.
Le depozitam intr-o cutie, la loc uscat si servim cand ne este pofta sau le manacam ca haplea pe toate.