Este un desert foarte usor de preparat ,gustos si pe placul copiilor .aceasta inventie a fost o inspiratie din partea copilasului meu intr-o dimineata cand ai serveam micul dejun( dorinta lui era ceva de genul) lapte caramel ,biscuiti cu budinca si frisca .Si apoi mi-a venit ideea cu marul trecut prin caramel .
Se topeste zaharul la foc mic pana primeste culoare maronie apoi adaugam untul si amestecam pana se omogenizeaza ,luam vasul de pe foc si punem si frisca lichida (atentie la abur)amestecam pana se ingroasa si apoi il lasam putin la racit .
Se pregatesc trei forme adanci de plastic sau pahare din plastic (eu am folosit cutii de iaurt reciclate) ,pe fundul lor se pune cate un biscuite apoi peste biscute asezam o feliuta de mar (pe care am trecut-o prin caramel pe o parte si pe cealalta) turnam budinca peste mar doar cat sa acopere marul si repetam operatiunea pana la ultimul strat care va fi acoperit cu foarte putina budinca deoarece va fi ornat cu frisca din belsug si caramel.