Un dulce usor, racoros si deosebit de gustos yumi,yumi…
Punem biscuitii macinati intr-un bol, topim untul la microunde si-l incorporam in biscuiti, formand blatul desertului nostru. Eu am folosit o tava de chec, dar puteti folosi orice alta forma daca doriti.
Tapetam tava cu o folie, golim amestecul de biscuit si intindem uniform, apasand cu o paleta, dupa care dam la frigider pana pregatim crema.
Intr-o craticioara mica, punem gelatina la hidratat.
Capsunile spalate si curatate de codite, le lasam putin la scurs, apoi le punem in blender. Adaugam si laptele condensat si iaurtul si mixam pana se omogeniziaza bine.
Dizolvam gelatina la flacara dar avem grija sa nu dea in clocot si dupa 5’, o adaugam peste crema si mai mixam de 2-3ori. Turnam compozitia peste blatul de biscuit si dam din nou la frigider pentru 1-2h pentru a se intari.
Eu am servit cu sos de capsune( cateva capsuni zdrobite si una lingura de miere) deasupra .
Pofta buna!