Delicii de nuca de cocos

de cristeena20 in Prajituri, 19 Oct 2014 | 5062 vizualizari

 

Nu o sa va vina sa credeti cat de simple sunt prajituricile astea numite si mini -cocos ; dar nici nu va imaginati cat sunt de bune. Daca iubiti cocosul si deserturile preparate din el, nu ezitati sa incercati aceasta reteta. Este una din dulciurile favorite mancate inc asa soacrei mele si face parte din traditionalele deserturi portugheze pe baza de oua.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 200 gr nuca de cocos
  • 200 gr zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Delicii de nuca de cocos:

- Intr-un bol punem cocosul si zaharul . Trebuie sa fie cantitati egale .

- Puneti ouale intregi si cu mana incepeti sa incorporati toate ingredientele .

- Pregatiti forme de hartie mici de briose si cu mana formati bile marisoare, cat sa intre in forma.

- Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aprox 10 -15 minute. Trebuie sa fiti pe faza, sa lasati sa se rumeneasca usor la suprafata (sa nu se arda) dar sa nu se usuce prea tare. Astfel prajiturelele vor deveni mai cremoase si foarte bune.

- Sunt minunate alaturi de cafea sau cacao cu lapte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Delicii de nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (21)

claudiaO 1

20.10.2014, 08:47

ce bun !!

mihaelar63 1

21.10.2014, 01:37

Daaaa sunt mare amatoare de dulciuri cu cocos

anca_rm 1

22.10.2014, 15:19

super faina reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Floare de cais