Aceasta reteta este PRIMA MEA CREATIUNE, de aceea, doresc ca, cine o reda sa fie specificata de la cine si de unde provine!
Ingrediente-Crema:
Ingrediente-blat-I: (tava folosita are dimensiunea de 25x35cm)
Ingrediente:-blat-II:
blat-I- este la baza,se pune crema,se aseaza peste,
blat-II- se pune crema si se acopera totul cu fulgi de cocoa. Se da la frigider pt. 2-3 ore. Totul este gata pt. servit.
1
Reusita retetelor consta de cele mai multe ori in calitatea ingredientelor.
2
Aceasta prajitura este foarte dulce,buna si nu chiar o prajitura de consum ci mai mult de ocazie.
3
BLATUL- cel din cocos iese ceva mai tare, dar dupa ce este uns cu crema,acesta in timp se inmoaie
4
CREMA- amestecul de frisca lichida si cicolata , trebuie neaparat sa aiva temperatura din frigider, numai atunci dupa ce s-a mixat ca. 1m min. crema v-a deveni tare si totodata spumoasa.